4 дни на възможности за бизнеса; 4 дни на кулинарни пътешествия, или: какво ни предложиха Международните хранителни изложения?  
Пътешестваме из дебрите на какаото, шоколада, кафето, кулинарията и възможностите за бизнеса в събота, 16 ноември 
Вторият Форум за женско здраве събира експертите в здравословното хранене, медицината и добрия начин на живот в Интер Експо Център

Три студено пресовани сока от натурално произведени плодове

„Сок ябълка 100 %“, „Сок ябълка 80 % и круша 20 %“ и „Сок ябълка 85 % и вишна 15 %“ приковават вниманието на посетителите на ИНТЕРФУД&ДРИНК 2024

Те са вкусни, ароматни и най-важното – произведени от натурално произведени плодове. Това са трите студено пресовани сока, на които СЕМЕЛЕ ще спира вниманието на посетителите от България и чужбина по време на ИНТЕРФУД&ДРИНК 2024.

Трите предложения, които ще видим, са „Сок ябълка 100 %“, „Сок ябълка 80 % и круша 20 %“ и „Сок ябълка 85 % и вишна 15 %“. „Във фирмената политика е заложено плодовете, от които се правят соковете да бъдат от членовете на групата производители», уточняват от СЕМЕЛЕ. Плодовете се отглеждат натурално, с грижа, подход и обработка от професионални работници.

Международно сертифициране

Сокът е студено пресован при температура от 83 градуса, без добавяне на консерванти, оцветители, подсладители, захар и вода. Натуралните продукти на компанията се предлагат в 3 литра-кутия от типа „Bag in box”.

„Предимството на кутиите е методът на съхранение и наливане без външен достъп на кислород, което предпазва сока от загуба на вкусови качества и окисляване“, споделят ни от СЕМЕЛЕ. И добавят, че плодовете са сертифицирани по GLOBAL G.A.P-Сертификат за качествена земеделска продукция, а соковете са сертифицирани и по международният стандарт IFS.

Студено пресованите сокове от СЕМЕЛЕ ще видим на ИНТЕРФУД&ДРИНК 2024. От 13 до 16 ноември, в Интер Експо Център.