4 дни на възможности за бизнеса; 4 дни на кулинарни пътешествия, или: какво ни предложиха Международните хранителни изложения?  
Пътешестваме из дебрите на какаото, шоколада, кафето, кулинарията и възможностите за бизнеса в събота, 16 ноември 
Вторият Форум за женско здраве събира експертите в здравословното хранене, медицината и добрия начин на живот в Интер Експо Център

Биволското сирене, създадено по съвременна технология

Произведено от свежо българско биволско мляко по съвременна технология. Именно този продукт ще бъде акцент в участието на фирма Сердика Добрич.

Биволското сирене ще бъде на вниманието на посетителите на Светът на млякото от 4 до 7 ноември. Продуктът, който зрее минимум 60 дни, се отличава със специфичния си вкус. Сиренето притежава плътна и еластична структура и е подходящо за всеки ценител на гурме вкуса.

„Продуктът е произведен в съответствие с добрите производствени практики и изискванията на системата НАССР. То съответства на изискванията на Регламент 2073/2005 на ЕС и Закона за храните и при производството му не са вложени растителни мазнини“, коментират от компанията.

Сердика Добрич предлага на клиентите си опаковки съответно ПВЦ 2, 0,800 и 0,400 кг.