Защо хранително-вкусовият сектор от България и чужбина се събира в София от 12 ноември?
4 дни на възможности за бизнеса; 4 дни на кулинарни пътешествия, или: какво ни предложиха Международните хранителни изложения?  
Пътешестваме из дебрите на какаото, шоколада, кафето, кулинарията и възможностите за бизнеса в събота, 16 ноември 

“Булдекс” ООД с млечни продукти “Ралица МИЛК”

Кашкавалът „Ралица МИЛК“ е с гарантирани вкус и качество. На пазара кашкавала се предлага в различни опаковки.

Кашкавал е вид твърдо сирене, претърпяло процес на чедеризация. Произвежда се само от овче или краве мляко и от смес на овче с обезмаслено краве мляко. Кашкавалът е млечен продукт, произвеждан предимно на Балканския полуостров. До производството на познатия ни днес кашкавал се е стигнало чрез постепенно усъвършенстване на технологията в продължение на много векове. Тя се изразява в прокисване на сиренето и последващо попарване с гореща вода и осоляване.

Сиренето “Ралица МИЛK” се предлага на пазара в четири вида – краве, овче и козе. То е известно със своите качества, както в България, така и извън страната.

Киселото краве мляко “Ралица МИЛК” е с 2%, 3,6% и 8% масленост и заедно с айрана и заквасената сметана се предлага е екологично чисти опаковки.

Булдекс”ООД  са в зала 3, щанд A3b