4 дни на възможности за бизнеса; 4 дни на кулинарни пътешествия, или: какво ни предложиха Международните хранителни изложения?  
Пътешестваме из дебрите на какаото, шоколада, кафето, кулинарията и възможностите за бизнеса в събота, 16 ноември 
Вторият Форум за женско здраве събира експертите в здравословното хранене, медицината и добрия начин на живот в Интер Експо Център

Дегустации на вино в периода 6 – 9 ноември

Целодневна дегустационна програма очаква посетителите на международните хранителни и ритейл изложения 2019

Голям брой дегустации ще се състоят в рамките на новата платформа за събития Сетива без граници, която ще се проведе като част от съпъстващите събития на международните изложения ИНТЕРФУД & ДРИНК и САЛОН НА ВИНОТО.

Сред най-любопитните винени дегустации са:

  • 6 ноември11:00 – 12:00 Дегустация на вина с италианския сомелиер Маурицио Ферери. Терминология и техника на дегустация на виното. Сервиране на виното и чашите.

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК 

  • 6 ноември13:30 – 14:30 – Вината на Долината на Струма – Майсторски клас с Живко Енчев, сомелиер за 2017 г. Специална селекция вина от ВИ „Вила Мелник“, ВИ „Логодаж“, ВИ „Рупел“, ВИ „Свети врач“.

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК

  • 6 ноември16:30 – 18:30 – Вино, музика и шоколад изба Тодорофф и Ради Стамболов, с Таньо Танев – сомелиер в избата на Иван Тодоров. Проектът „Вино, музика и шоколад“ е иновативен опит, който съчетава любовта към виното, сладостта на шоколада, музиката и любовта към откритието.

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК

  • 7 ноември15:00 – 16:00 – Вината на Тракия – Майсторски клас с Живко Енчев, Сомелиер на 2017 г. Специална селекция вина от ВИ „Афузов“, ВИ „Заара естейт“, ВИ „Загрей“, ВИ „Сопот“

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК

  • 7 ноември16:30 – 17:30 – Еликсирите на дестилерия „Исперих“ – майсторски клас с д-р Николай Бакалов. Кайсиева, дюлева и сливова ракия (premium reserve)

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК

  • 8 ноември11:00 – 12:00 – Дегустация на вина с италиански сомелиер

Маурицио Феррери. Сервиране на виното и чашите.

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК

  • 8 ноември13:30 – 14:30 – Хляб, вино и шоколад – Майсторски клас с Живко Енчев – Сомелиер на 2017 година.

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК

  • 8 ноември15:00 – 16:00 – Сирене и вино – Майсторски клас с Живко Енчев, Сомелиер на 2017 г. Виното в комбинация с краве сирене, овче сирене, кашкавал от краве мляко, кашкавал от овче мляко, пресносолно пушено сирене, пушен кашкавал и цедено кисело мляко с подправки.

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК

  • 8 ноември16:30 – 17:30 – Вино, музика и шоколад изба Тодорофф и Ради Стамболов с Таньо Танев – сомелиер в избата на Иван Тодоров. Проектът „Вино, музика и шоколад“ е иновативен опит, който съчетава любовта към виното, сладостта на шоколада, музиката и любовта към откритието.

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК

  • 8 ноември19:30 – 20:30 – Вината на Севера и Северозапада – Майсторски клас с Живко Енчев – сомелиер на 2017 г. Специална селекция вина от ВИ „Боровица“, ВИ „Гулбанис“, ВИ „Дос Аламос“.

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК

  • 9 ноември12:00 – 13:00 – Вино, музика и шоколад изба Тодорофф и Ради Стамболов с Таньо Танев – сомелиер в избата на Иван Тодоров

Регистрирайте се за участие в дегустацията: ТУК