4 дни на възможности за бизнеса; 4 дни на кулинарни пътешествия, или: какво ни предложиха Международните хранителни изложения?  
Пътешестваме из дебрите на какаото, шоколада, кафето, кулинарията и възможностите за бизнеса в събота, 16 ноември 
Вторият Форум за женско здраве събира експертите в здравословното хранене, медицината и добрия начин на живот в Интер Експо Център

Фермерско свежо месо

Телешки бургер „УНИТЕМП“ се произвежда от фермерско свежо месо под контрол от фермите до клиента. Характеризира се с наситен вкус и сочност.

Подходящ за изпичане на плоча, грил-тиган или скара, както и за приготвяне във фурна, след което може да се комбинира с хлебче и плънка по избор за максимално добър резултат.

Фермерско зряло говеждо „УНИТЕМП“ e произведено от специално подбрани животни по оригинална DRY-AGING технология в строго контролирана среда. Месото е богато на аминокиселини и се отличава с изключително приятен вкус и не се нуждае от допълнително овкусяване.

Рибай – стек без кост, с равномерно инфилтрирана мазнина, който в процеса на зреене придобива наситен аромат и вкус, като запазва сочността си.

Най-добър е за консумация изпечен до степен „мидиъм реър“.

Т-бон  – съчетава в себе си нежността на бонфилето и наситения вкус на контрафилето, а характерната Т-образна кост в средата позволява равномерното изпичане на месото и добавя лека сладост.

Ню Йорк стек – представлява обезкостено контрафиле, характеризиращо се с нежната си структура и наситения вкус. Подходящ e за приготвяне на скара или силно загрят грил-тиган.

Котлет – стек от ребрената част на животното. При приготвяне костта осигурява равномерно изпичане на месото, а инфилтрираната мазнина в структурата на стека добавя още по-наситен вкус.

Повече за продуктите с марка „УНИТЕМП“ ще научите в зала 1, щанд B2 на МЕСОМАНИЯ 2018, едно от най-големите изложения в България и региона за хранителната индустрия.