СЪПЪТСТВАЩА ПРОГРАМА - СВАЛИ КАТО PDF >>
09.00 - 18.30 |
V-ти Международен пица шампионат Категории:
|
ЗАЛА 3 |
12.00 |
130-годишнина на Хаусбрандт |
ЗАЛА 2 БУЛЕВАРД |
12.00 - 13.00 |
НК Технолоджи ЕООД представя: „Иновативни решения за защита на стени и тавани от бактерии, влага и плесени в хранителните предприятия“ |
Семинарна зала в изложбена зала 3 |
14.00 |
Павел Павлов представя: |
ЗАЛА 5 |
14.00 |
130-годишнина на Хаусбрандт Бариста Веселин Панов – Главен бариста на Hausbrandt в България. Двукратен носител на титлата „Espresso italiano Campion“ 2018 година и 2020 година за България към INEI „Instituto Nazionale Espresso Italiano“, както и участник, представящ България, на световните финали в Милано,Италия през 2019 г., представя лекция |
ЗАЛА 2 БУЛЕВАРД НА ВКУСОВЕТЕ |
16.00 |
Официалното откриване на италианското колективно участие, организирано от Италианска търговска агенция. Участници са 20 фирми от различни региони на Италия, които ще представят зехтин, вино и ликьори, кафе, сладкарски изделия и нуга, паста и тестени изделия, сосове и консерви, ориз и крекери. |
ЗАЛА 5 |
16.30 - 17:30 |
Каннадерм представя: „Съвременно приложение на конопеното масло” Конопеното масло – същност, действие и приложение. |
Семинарна зала в изложбена зала 3 |
09.00 - 18.00 |
V-ти Международен пица шампионат Категории:
|
ЗАЛА 3 |
10.00 - 12.00 |
Организатор: Асоциация на месопреработвателите в България. |
Семинарна зала в изложбена зала 3 |
10.30 - 17.00 |
XIII национален симпозиум с международно участие „Европейски и световни предизвикателства за българските производители на храни и напитки”. Организатор: Съюз по хранителна |
КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР, |
12:00 |
130-годишнина на Хаусбрандт Гост баристи: Димитрис Карампас – Главен Бариста в АВЕК Гърция и Мариос Макарис Бариста инструктор в АВЕК Greece. |
ЗАЛА 2 БУЛЕВАРД |
13.00 - 14:00 |
Презентация на Българска банка за развитие. Тема: „Финансова подкрепа за суровини, материали, енергийна ефективност и лизинг за компании, работещи в сектора „Хранително вкусовата промишленост“ |
Семинарна зала в изложбена зала 3 |
14:00 |
130-годишнина на Хаусбрандт Бармастер Петър Божинов – победител в Бармастърс 2022 и 2019, с много награди в България и чужбина, победител в международно състезание в Сърбия. Вариации с Еспресо Мартини. „Капучино Час“ 10:00 ч. |
ЗАЛА 2 БУЛЕВАРД |
15:00 |
Майсторски клас шеф Павел Павлов за ученици от професионланите гимназии |
ЗАЛА 5 |
15:00-16:00 |
Сдружение GS1 България представя: EComGrid: Ефективно управление на продуктови данни. Глобално решение за търговци и производители в България |
Семинарна зала в изложбена зала 3 |
19:00 |
V-ти Международен пица шампионат Награждаване
|
ЗАЛА 3 |
09:00 - 16:00 |
КВАЛИФИКАЦИИ за Световното първенство по пица в Парма през 2023 |
ЗАЛА 3 |
10.00 - 12.00 |
Специализирана презентация „Фалшификации и измами с Организатор: Асоциация на Хибриден формат с участието на ученици от:
|
Семинарна зала в изложбена зала 3 |
11:00 |
130-годишнина на Хаусбрандт Шеф Иво Чуклев – пастетари клас с тирамису Хаусбрандт Гурме Колумбус. |
ЗАЛА 2 БУЛЕВАРД |
12:00 |
130-годишнина на Хаусбрандт Бариста Иван Парнаров – гост от „100% Кофеин“ сертифициран бариста и пекар, гост от 100% Кофеин. Тема: Тирамису Хаусбрандт Гурме Колумбус. |
ЗАЛА 2 БУЛЕВАРД |
13:00 - 15:00 |
Тема: Дискусионен клуб Организатор: Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите |
Семинарна зала в изложбена зала 3 |
14:00 |
130-годишнина на Хаусбрандт Гост баристи: Димитрис Карампас – Главен Бариста в АВЕК Гърция и Мариос Макарис Бариста инструктор в АВЕК Greece |
ЗАЛА 2 БУЛЕВАРД |
15:00 |
Награждаване Конкус „Златен медал“ 2022 |
ЦЕНТРАЛНО ФОАЙЕ |
16:00 |
Новите тенденции в шоколада, шеф Павел Павлов, посланик за България на машините Селми |
ЗАЛА 5 |
18:00 - 19:30 |
Био Бенямин представя: Дегустационен семинар „Тайната на шоколада“. Преживяване по пътя на какаото от какаовия плод, през ферментация, сушене, печене и производство на готов шоколад. |
Семинарна зала в изложбена зала 3 |
10:00 - 14:00 |
Кой ще направи по-хубава пица? Съревнование деца срещу родители!
|
ЗАЛА 3 |
14:00 |
130-годишнина на Хаусбрандт Бариста Веселин Панов – Тема: Мока кафеварка – Съвети за вкъщи и на път. Двукратен носител на титлата „Espresso italiano Campion“ 2018 година и 2020 година за България към INEI „Instituto Nazionale Espresso Italiano“, както и участник, представящ България, на световните финали в Милано, Италия през 2019г. Гурме блендове презентаци „Капучино Час“ 10:00 ч. |
ЗАЛА 2 БУЛЕВАРД НА ВКУСОВЕТЕ |