ALMOND PRODUCTS HATZIGEORGIOU SA

Greece 9th klm of Drama- Xanthi Road 66100 DRAMA
4
A 7a
Интерфуд и дринк

Almond Products Hatzigeorgiou S.A.
започва своята дейност в областта на преработката и търговията със сушени ядки и плодове през 1983 г. в Адриани, Драма. Нашият повече от 30-годишен опит и новите напълно оборудвани съоръжения разположени на обща площ от 4000 кв.м  ни позволяват да произвеждаме и селектираме - директно от фермите - най-висококачествени продукти от вътрешния и международния пазар, да ги обработваме с най-модерните и съвременните методи, и да ги предлагаме на международния пазар чрез нашия отдел за износ.
Работейки предимно в областта на производството и преработката на бадеми, произвеждаме и всички съответни субпродукти (бланширани продукти, филирани бадеми, резени, кубчета, брашно и др.) в рамките на нашите модерни технологични преработвателни линии, които използват най-усъвършенстваните методи. Както инвестициите в частното отглеждане на бадеми, така и мрежата за доставки, ни осигуряват предимствата на вертикалните възможности за производство, което води до по-ниски разходи и високо конкурентни цени. Нашите производствени и преработвателни мощности в Украйна разширяват това предимство и при орехите.
Доставяме още и шам-фъстък, лешници, фъстъци, нахут и всички видове сушени плодове, както и голямо разнообразие от сушени плодове, супер храни и сол. Специализацията, топ стандартите за качество и непрекъснатото развитие на методите за преработка и разпространение подплътени със сертификатите ISO 22000 и НАССР са формирали нашата надеждна репутация, превръщайки ни в надежден партньор за много сладкарници, пекарни, хотели, ресторанти, както и за фирмите занимаващи се с опаковане и търговия на сушени ядки.

Контакти

0030 25210 82082,822
0030 25210 82110
info@perle.gr

Features