LALOV AND VACHEV LTD

Bulgaria 3000, Vratsa
1
B 2
Сихре

 „Лалов и Вачев” ЕООД съществува от 1992 г. и основният й предмет на дейност е производство и търговия на месни продукти. Фирмата разполага с модерна производствена база във Враца с площ от 14 000 кв.м, в която работят над 120 работници от града и региона. Компанията има развита дистрибуция и собствени търговски представителства в София, Варна, Пловдив, Велико Търново и регионите.
Компанията предлага шпекови салами, сурово-сушени деликатеси, жарени деликатесни меса, шунки и шункови продукти, кренвирши, наденици, пастети, салами, кулинарни продукти.
Основен принцип във фирмената политика на „Лалов и Вачев“ ЕООД е произведените продукти да съчетават едновременно перфектно качество и отлични вкусови характеристики. Здравето на потребителя е изключителен приоритет за компанията.
Марките, под които "Лалов и Вачев" произвежда и продава на българския пазар, са "Майстор Цветко", "Одесос" и "Народна трапеза". Като признание за отличните вкусови качества на продуктите й през годините тя е носител на множество награди от изложения, панаири, изложби и дегустационни конкурси. През септември на 2017 г. бе направена сляпа дегустация на Филе Елена със съдействието на експертите от сертифицираната лаборатория за сензорен анализ Euro Sensolab Bulgaria, Филе Елена на Майстор Цветко получи най – височки оценки в 4 от 5-те показателя. (оценени показателите мирис, вкус, твърдост, овкусяване, послевкус)

Гордеем се, че Филе Елена на Майстор Цветко е с най-високи сумарни показатели на пазара за типа продукт.

Контакти

+359 92 66 31 56
+ 359 92 66 32 56
head.office@lvmasters.com
www.lvmasters.com

Features