PROFESSIONAL KITCHEN UG & CO.KG

Bulgaria Am Stück 2 35305 Grünbergм Office Store Spareparts Professional Kitchen Group Sachsenallee 28 01723 Kesselsdorf/Dresden
4
B 8a
Интерфуд и дринк

Нашата фирма е с главен офис в Германия, има офис в България , а също така и в други държави.  Ние имаме зад гърба си многогодишен опит, свързан с  проектирането и осъществяването  на различни видове професионални кухни за ресторанти и такива,  занимаващи се с кетъринг .  Г-н Косиолек като Изпълнителен директор на Professional Kitchen UG и неговият  екип  имат опит в Германия и извън нея, най-вече с проектни решения съобразени със специфичните  изискванията на клиентите. Изпълненията на кухните са подходящи за хотели и кухни за производство на храни, ние се справяме  отлично с вземането на допълнителни решения в областта на хладилната техника и вентилацията.

 

Монтажът и сервизното обслужване на обектите в Германия и чужбина се извършва от квалифицирани кадри. Фирмата Professional Kitchen осъществява дейност както на германския пазар, така и в други държави. Като ексклузивен партньор на Küppersbusch Großküchentechnik – (Кюперсбуш – Професионално кухненско обзавеждане) с изключителни права,  развиваме дейност  в Русия и бившите Съветски републики, страните от Близкия изток, както и в някои държави от  Африка.  Запитванията могат да се изпращат директно до централата на фирма Professional Kitchen UG  в Германия, или да се обърнете към представителите  на място.

Благодарение на нашето дългосрочно сътрудничество с най-големите производители на кухненско оборудване от национален и международен мащаб,  сме в състояние да се възползваме от потенциалните възможности за партньорство в сектора на финансови услуги.  Ние имаме също така възможност да преговаряме за финансирането на съответните проекти от по-голям мащаб.

Бихме желали да представим нашата фирма и в една лична среща да Ви представим нашите най-нови идеи за развитието на нови специализирани пазари.

Нашите референции в областта на хотелския бизнес  включват  имена на компании като

Jumeirah Hotel & Spa, Radisson,  Rezidor Group,  Sheraton Hotel Interkonti  и много други.  В областта на изграждане на кетъринг-производство на  летищата работим с LSG Sky Chefs,  Saudi Air,  а в офшорни зони  с Cosco -Yard,  Almaco.  Наши клиенти са фирми от  хранителната индустрия и по-точно в областта на месопреработването,   производството на хлебарски и сладкарски изделия.

 

Заповядайте на нашия щанд  B8a Зала 4  или на www.professional-kitchen.de

Контакти

+49 640 122 680 81
+49 321 214 675 78
kontakt@professional-kitchen.de
www.professional-kitchen.de

Features