AGROLES PRODUCT

Bulgaria ул.“Радост“№8, Varna
4
B12
Интерфуд и дринк

Агролес Продукт ООД е българска компания, която  се занимава със изкупуване и продажба на диворастящи гъби и трюфели. Предлагаме също така и продукти от диворастящи гъби и трюфели, произходът на които е изцяло български. Според сезона, ние може да осигурим много качествени гъби и трюфели, извън сезона предлагаме замразени. Имаме установени добри отношения с  компании от Европа, САЩ и Азия, които се занимават с гъби и трюфели. Също така поддържаме добри отношения с редица ресторанти, които имат нужда от гъби или трюфели. Нашата компания е сертифицирана по EN ISO 9001:2008.

Агролес Продукт ООД е динамично развиваща се компания и предлага най-добрите продукти за тези, които залагат на безкомпромисно качество и вкус. Продуктите, с които работим са натурално и екологично чисти с български произход, доставени директно от природата до Вас. Ако имате нужда от гъби или трюфели, Ви каним да се доверите на нас. 

Ние няма да ви разочароваме.                          

На изложението освен свежи трюфели с българдки произход, ще представим и продукти: сосове, пасти, зехтини и др. произведени с трюфели добити от България.

Контакти

+359 894 44 78 68
+359 894 447 860
agroles.product@gmail.com

Features