Asis Foods Ltd

Bulgaria Hristo Smirnenski 6, entr. 3, floor 5, ap. 55
4
B5
Интерфуд и дринк

ЕЙСИС ФУУДС ЕООД е създадена през 2016 г и е наследник на ЕЙСИС ЕООД ,която е основана през 1997 г.

Вече 20 години пренасяме „Италианското дълголетие“  на храни , вкусове и  традиции в България.Нашата компания е представител за България  на световноизвестни Италиански компании с вековни традиции като:

-DIVELLA,RISO GALLO,CALLIPO,IPOSEA,DE NIGRIS,DALLA COSTA,RODOLFI,FATTORIA ITALIA,

Ние непрекъснато разширяваме и обогатяваме нашият асортимент, като се стараем да пренесем все повече екстравагантни и иновативни продукти от Италианската кухня.

Нашата компания е една от първите вносители на Италиански хранителни продукти в България, като паста, ориз, домати, артишок, балсамови оцети, риба тон и много други храни.

Благодарение на голямото ни разнообразие от артикули фирмата поддържа два канала ритейл и ХоРеКа.В последните години нашите продукти предизвикват  голям интерес в някои от най-изисканите хотели и ресторанти в България. Поради тази причина ние сме фокусирани изключително много в бъдещето развитие на  този сектор- ФУУД СЪРВИС. Компанията търси нови възможности като насърчава , стимулира и прилага идеи ,които променят пазара и оставят трайна следа.

Тази година за първи път ЕЙСИС ФУУДС ще участва на Интер фууд & Дринк 2017 в Интер Експо Център. Ще представим нови Италиански компании на българския пазар, като най-значимите от тях са:

LATTERIA SORESINA – най-големия производител на Грана Падано в света и един от най-големите производители на мляко и млечни продукти в Италия. Тя е съсредоточена в района на Кремона.

ZAPPALA – най-големия производител на млечни продукти в Сицилия – третия по големина производител на моцарела в Италия и единствения производител на специфични Сицилиански сирена с изключителен вкус.

VILLANI SALUMI -  фирма производител на Италиански месни специалитети с изключително високо качество: Прошуто, мортадела, салами, различни видове шунка и други специалитети. Фирмата е съсредоточена в района на Модена.

Имаме удоволствието да Ви представим нашата програма по време на изложението Интер фууд & Дринк 2017, зала 4, щанд B5:

На 08.11.2017 през целия ден ще ни гостува  победителката от сезон 3 на Masterchef – Божана Кацарова, която ще ни демонстрира своите кулинарни умения.

На 09.11.2017 през целия ден ще ни гостува водещата от X-factor Bulgaria – Алекс Раева, която ще ни забавлява с кулинарни рецепти от италианската кухня.

На 10.11.2017 през целия ден ще ни гостува и готви Chef Иво Христев в компанията на Алекс Раева.

Контакти

+359 885 148 100
office@asisfoods.com

Features