MARTINES LTD.

Bulgaria 15, Chepchinsko shose Str., 1225, Sofia
4
B14
Интерфуд и дринк

Ние сме „ Мартинес” ЕООД, българска фирма за печене на кафе, ситуирана в София с повече от 11 години опит във вноса, печенето, пакетирането и търговията с кафе от цял свят, посредством канали като ХоРеКа и други. Непрекъснатото обновяване на производствените процеси, надеждността и гъвкавостта, съчетани с опита и професионализма на служителите ни, превръщат компанията в синоним на качество и високо ниво на обслужване на клиенти.

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА И НИ ПРАВИ ПО-ДОБРИ- 1.ПО-НИСКА ЦЕНА И ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО ->Традиционният италиански начин на приготвяне на кафето и подхода към клиентите дават възможност за по-ниски цени. 2. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА АДАПТАЦИЯ-> Фирма“Мартинес”работи спрямо изискванията на своите клиенти и предоставя възможност за по-малки минимални количества. 3. ТРАДИЦИОНЕН НАЧИН НА ПЕЧЕНЕ-> Чрез прилагането на традиционния италиански начин на печене, ние запачваме високото качество на кафето.

НАШАТА МИСИЯ: Да предоставим на клиентите си кафе,прясно изпечено по италианска технология, съхранило традицията и аромата на истинското еспресо! Наслада за сетивата на ценителите!

Контакти

+359 898 593 630
info@martines-caffe.com
martines-caffe.com

Features