VERTEX

Bulgaria 25B, Rozhen Blvd, 1220, Sofia
5
D4

ВЕРТЕКС ООД  е търговска компания с предмет на дейност барово и хотелско оборудване.

Фирмата работи с над 60 чуждестранни партньори във Франция, Испания, Германия, Италия, Полша, Чехия, Гърция, Румъния, Турция, Русия, Китай, Индия, Индонезия, Бразилия, Португалия.

Официалeн вносител и дистрибутор за България на: Duralex, Matfer Bourgeat, Pujadas, Luminarc, Lacor, Arcos, APS, Bormioli Rocco, Borgonovo, Fest, Bohemia, Hisar, Kutahya Porselen, Ionia, Nadir, Tramontina, Dalper.

20 години ВЕРТЕКС ООД е лидер на пазара, правейки прецизен подбор на най-качествените и модерни стоки. Фирмата успява да задоволи нуждите на малки и големи търговци, предлагайки високо качество на достъпни цени. Младият и амбициозен екип на ВЕРТЕКС ООД, изграден само от професионалисти, се гордее с разнообразието и естетиката на предлаганите стоки. Следвайки модните трендове в ХОРЕКА оборудването, фирмата е гъвкава и конкурентноспособна. С това тя печели не само доверени партньори, но и утвърждава добрите си позиции на пазара.

Благодарение на дългогодишния си опит и новаторството на своите доставчици, ВЕРТЕКС ООД с гордост предлага завършени решения в услуга на ХОРЕКА сектора.

Контакти

+359 2 938 600
+359 2 836 01 00
horeca@vertex.bg
www.vertex.bg

Features