ADARA ENGINEERING

Bulgaria Mladost 1, A. Saharov Blvd., bl. 75A, app. 2, 1784, Sofiq
1
A3a
Сихре

 Дейността на фирма “Адара Инженеринг” ЕООД е в три основни направления:

- Помпи и помпени системи;

- Вакуум-помпи и системи

- Автоматика ниско и средно напрежение.

 Фирма “Адара Инженеринг” ЕООД е официален представител за България на европейския лидер на вакуум-помпи и системи, немската фирма BUSCH. Продуктите произвеждани от BUSCH са предназначени за създаване и поддържане на индустриален /груб и фин/ вакуум. Помпите намират приложение в хранително-вкусовата, печатарската, химическата, фармацевтичната, металургичната, дървопреработвателната и текстилната промишленост. Освен това помпите на BUSCH се използват като елементи от модулни системи в медицината и електрониката. Вакуум-помпите с марката BUSCH са надеждни, компактни, лесни за поддръжка и с висока енергоефективност.

 Фирма “Адара Инженеринг” ЕООД е специализирана в търговията и инженеринга на помпи и системи за:

- отопление и киматизация

- водоснабдяване и напояване

- хидрофорни и бустер системи за повишаване на налягането

- отводняване, отпадни води и пречисвателни съоръжения

- специални помпи за промишлеността

- противопожарни помпени системи.

Вносител и партньор е на световния помпен концерн GRUNDFOS.

Освен това фирмата e партньор на фирма ARGAL, произвеждаща специални центробежни и двойно мембранни помпи; на фирма GEA - Hilge, произвеждаща помпи за хранителната и фармацевтичната промишленост; на фирма JESSBERGER произвеждаща варелни помпи, на фирма HERMAG, произвеждаща помпи с потопен ротор за специални екстремални условия в

нефто-газовата и ядрена индустрии и други фирми.

Автоматиката, която фирмата предлага включва елементи за промишлена и сградна автоматизация, електрически табла за управление, контрол и защита, настройка на честотни регулатори и софтстартери, програмиране на контролери и др. Партньор е на френската фирма Schneider Electric.

 “Адара Инженеринг” ЕООД разполага с централен офис, склад и сервиз в град София. Фирмата има регионални офиси в градовете Варна, Пловдив, Русе, Стара Загора и Бургас. Екипът се състои от висококвалифицирани специалисти, които са на Ваше разположение за технически консултации, проблеми и възникнали въпроси. Фирмата предоставя на своите клиенти

необходимата техническа документация, каталози и брошури, както и периодично организира презентации за производствените гами на изделията и новите продукти.

 Адара Инженеринг ЕООД осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички предлагани от нея изделия.

Контакти

+359 2 974 49 38
+359 889 161 000
+359 2 974 40 38
office@adara-bg.com
www.adara-bg.com

Features