AGROZONA

Bulgaria
FOYER
4
Интерфуд и дринк

Агрозона е специализиранa медия за бизнес и земеделие. Нашата мисия е да информираме предприемачите в сектора за новостите и добрите практики в селското стопанство, с което да направим техния бизнес по-ефективен и успешен.

Списание Агрозона е бутиково месечно  издание за агробизнес, обхващащо  всички сектори на селското стопанство.
На страниците на Агрозона  ще намерите новини и анализи на актуални теми и проблеми в сектор „Земеделие“. Ще научите още възможности за европейско и национално финансиране, ексклузивна информация от държавните компетентни органи, експертни съвети от консултанти, както и успешни бизнес истории.

www.agrozona.bg e информационен сайт, целящ да представи последните новини и промени в сектор „Земеделие”, както и актуални данни за случващото се на пазара на земеделските продукти, условията и тенденциите в селското стопанство у нас и по света. На страницата ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за подкрепа и финансиране на фермерите по различни програми и проекти, промени в българското и европейското законодателство и варианти за справяне с възникналите в следствие на тези промени технически и административни проблеми.

Контакти

agrozona.bg/

Features