DILMANO DILBERO

Bulgaria
3
A 14
Интерфуд и дринк

Дилмано Дилберо е търговска марка и модерна компания, която произвежда висококачествени,  вкусни и разнообразни продукти  в сегмента на консервната индустрия. Нашите  дългатрайни традиции, комбинирани с ясна визия относно изискванията на потребителите и на бъдещите тенденции на пазара са основата на нашата корпоративна философия.

Ние произвеждаме висококачествени продукти за ценители на качеството, чистотата и традиционните вкусове, като нашите зеленчукови и плодови консерви са намерили пазар във всички части на света като Германия, Канада, САЩ, Австралия, Русия и Израел.

Дилмано Дилберо е компания - приемник на производство и дистрибуция на консервирани храни за българския и международен пазар със сериозни традиции и опит от 1996 г.

Новата, съвременна фабрика отвори врати през пролетта на 2008 година, което допълнително подобри асортимента и производствения капацитет на фирмата.

Материалите за нашите продукти са ръчно селектирани по най-високите стандарти за качество. Нашият млад и амбициозен екип е виниги на разположение на нашите клиенти, за да осигури общия ни успех в динамичната среда на днешния пазар.


Дистрибуторската мрежа на фирмата обхваща цялата страна. Фирмата предлага и различни отстъпки и бонуси за най-големите си клиенти, ако проявявате интерес да станете дистрибутор на Дилмано Дилберо, можете да се свържете с нас или нашите търговски представители.

Заповядайте на нашия изложбен щанд в Интер Експо Център - Зала 2, щанд 11А, по време на международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК от 8 до 11 ноември 2017 г.

Добър апетит!

Контакти

Features