ZAGORKA

7, Georgi Belov Str.
6
D 10
Сихре

Пивоварна ЗАГОРКА навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. През 1994 г. „ЗАГОРКА” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. Като част от корпорацията HEINEKEN, водещия български производител на бира и сайдер, „ЗАГОРКА“ АД, се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно и за 3 поредни години е отличен като най-зелената компания в своя сектор.

Портфолиото на ЗАГОРКА предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Amstel, Stolichno, Desperados, Starobrno и сайдерите Крадецът на ябълки и Strongbow. Безалкохолните предложения за любителите на бира с 0.0% алкохол: Heineken 0.0%, Загорка 0.0%, и Ариана Радлер 0.0% с вкусовете на лимон и малина.

Eдна от последните иновации в света на HEINEKEN е BLADE. BLADE e професионална plug & play система за наливна бира, която работи с 8 литрови кегове за еднократна употреба, правейки наливната бира достъпна на места, където това е било невъзможно преди.

 

Контакти

0800 11 330
www.zagorkacompany.bg

Features