PAKPAK.BG

Bulgaria 1612 Sofia,15, Gotse Delchev Blvd.
3
D 5
Булпек

Феникс трейд 9 ООД, представена чрез марката PAKPAK.BG, е компания, която развива своята дейност в областта на производство на разнообразни хартиени опаковки и други хартиени продукти, предназначени за хранително-вкусовата промишленост . Фирмата извършва производствена и търговска дейност в собствена фабрика, разположена в южната част на страната. 

В стремежа си да предоставим висококачествени продукти на нашите клиенти, използваме суровини и материали само от доказани производители и партнираме със сигурни доставчици. Основната ни цел е да предлагаме екологично чисти и безопасни за здравето изделия. Тъй като заставаме зад каузата за по-чиста планета - всички наши продукти са напълно рециклируеми. Ценностите си изразяваме и чрез нашето мото: „Качеството означава сигурност”.

Качеството означава и добър външен вид, продуктите ни са с дизайн разработен специално за нашата марка, но също така можем да брандираме изделията според желанията и нуждите на клиентите си. 

Предоставяме на нашите клиенти възможност да предлагат своите продукти в изключително качествени опаковки с добре издържана визия, което ще бъде още един сигурен знак за високото ниво на предлаганите от тях изделия. 

Ние произвеждаме опаковки, които създават емоции! 

Компанията продава и дистрибутира продуктите си чрез избрани търговци на дребно и чрез своя електронен магазин PAKPAK.BG 

 

Контакти

+359 87 852 4903, +359 87 89147 19
info@pakpak.bg
www.pakpak.bg

Features