TARGET MEDIA GROUP

Bulgaria 4000 Plovdiv, 6, St. Rogoshko road
3
A 17
Интерфуд и дринк

Фирма Таргет Медия Груп ООД представя, дистрибутира и сервизира специализирана индустриална и професионална почистваща техника, произведена от водещи в сектора европейски и американски производители като: MASTERVAC, RUG DOCTOR, DUPLEX, LINDHAUS, GUIBLI, PROFI EUROPE, HAAGA. Основна цел на фирмата е предлагане на уникални, икономични и високоефективни машини за почистване във всички сфери на икономиката - фармацевтични и козметични производства, електроника, хранително-вкусова индустрия, болници, фирми за професионално почистване, промишлени предприятия, хотели, кухни, държавни учреждения, административни сгради и др.

ТАРГЕТ МЕДИЯ ГРУП е изключителен представител за България на:

  • RUG DOCTOR USA - Професионални машини за основно, дълбоко и поддържащо пране и почистване на всички видове текстилни настилки и дамаски.
  • PROFI EUROPE- Професионални машини за сухо почистване на всички видове твърди и текстилни подови настилки.

ТАРГЕТ МЕДИЯ ГРУП е оторизиран търговски партньор и сервиз на:

  • MASTERVAC- Индустриални вакуумни системи и машини за почистване, филтриране и транспортиране на прахообразни, гранулирани, течни и други субстанции.
  • DUPLEX-Професионална техника за почистване и дезинфекция с пара на твърди подови настилки и ескалатори.
  • LINDHAUS- Професионални мултифункционални машини за почистване на твърди и текстилни настилки, прозорци, витрини и всички вертикални повърхности.
  • GHIBLI-Професионална почистваща техника за основно и поддържащо почистване на твърди и текстилни настилки / подопочистващи автомати, екстракторни машини, прахо и водосмукачки, еднодискови машини и др./
  • MAZZONI. - Професионални метачни машини за почистване на външни площи. Парогенератори, водоструйки.
  • HAAGA. - Професионални метачни машини за почистване на външни площи.

В зависимост от специфичните нужди на клиента ние предлагаме машини за основно и поддържащо почистване на твърди и текстилни подови настилки, тапицерии и други.

Нашите машини са произведени от висококачествени материали, безопасни за околната среда. Те са ергономични, надеждни, лесни за използуване и поддръжка, съобразени с международните норми на безопасност. Висококвакифицираният екип на фирмата, е готов да откликне незабавно на нуждите на своите настоящи и бъдеши клиенти създавайки коректни, точни и дълготрайни партньорства с тях.

Контакти

+359 895 504 946
profi.bg2@gmail.com

Features