SENO-SOFIA OOD

Bulgaria 5300 Gabrovo, 41, Industrialna Str.
3
B 11
Интерфуд и дринк

Фирма SENO предлага

системи за кодиране, маркиране и принтиране на продукти във всички индустрии: хранително-вкусова, бутилираща, пакетажна, кабелна, фармацефтична, козметична, автомобилна и др. С тях можете да маркирате продукти с баркод, QR код, DataMatrix код, дата и час на производство, срок на годност, продуктов и сериен номер и др., върху всякакви материи и повърхности: хартия, пластмаса, стъкло, метал, фолио, гума и т.н.

Предлагаме доставка, инсталация, сервиз и подръжка на машини и системи за кодиране, маркиране, етикетиране на следните производители, в качетвото си на официален представител на следните компании:

 

Koenig and Bauer Coding GmbH (доскоро KBA-Metronic) - немски производител на индустриални принтери  за маркиране на продукти, с дата и час, номера, QR код, баркод и др.
Официален сайт:

coding.koenig-bauer.com

ARCA Etichette S.P.A. - италиански производител на етикетни апликатори, цялостни етикетиращи системи, лазерни маркиращи системи

www.arcalabelingmarking.com

 

United Barcode Systems S.L. -

испански производител на принтери с висока резолюция (кашонни принтери), за печат върху пористи и непорести повърхности.

Официален сайт: www.ubscode.com

Контакти

Features

ARCA ETICHETTE S.P.A.

3
B 11
Italy
Интерфуд и дринк
2019

KOENIG AND BAUER CODING GMBH

3
B 11
Germany
Интерфуд и дринк
2019

UNITED BARCODE SYSTEMS S.L.

3
B 11
Spain
Интерфуд и дринк
2019