SI VENDING SPOT

Bulgaria
Интерфуд и дринк

С над 13 години опит Si Vending Spot е една от водещите фирми, предлагащи вендинг машини. Ние сме на пазара с над 400 вендинг машини, обслужващи над 3,5 милионa клиенти годишно в офиси, в малки, средни и големи предприятия, училища, институции и публични места. Нашата компания разполага с над 20 обучени професионалисти – зареждачи на продукти, техници, търговски представители и офис сътрудници, използващи повече от 20 превозни средства.

От самото начало ние търсим нови предизвикателства и постоянно си поставяме нови цели за постигане, които преследваме с логика, умения, креативност и професионализъм. Смятаме, че това е ключът за устойчивото развитие на фирмата. Ден след ден Si Vending Spot работи със силно желание за растеж и надграждане на постигнатото – философия, която направлява всеки наш избор. Искаме да откриваме нови хоризонти, да обогатяваме опита си и да продължим да се развиваме, за да отговорим на непрестанно повишаващите се изисквания на партньорите, с които работим. Това са нашите принципи и те имат за цел да предвидят нуждите на клиента с персонализирани решения, иновативни технологии и все по-комплексни услуги. Посрещаме новите бъдещи предизвикателства със страст, доверие и ангажираност, готови да прегърнем възможностите, които ни дава този бързо променящ се свят.

Ние винаги сме на разположение за нашите клиенти. Качеството на обслужването се състои в точно и своевременно презареждане на машините, бързото разрешаване на технически проблеми и готовността да отговорим на Вашите специфични нужди. Фокусирали сме се към поддръжка и почистване на вендинг машините със собствена система за управление. Това е същото, като да отидеш до магазин за кафе – думите „къде“, „как“ и „колко“ правят разликата между кафе и отлично еспресо. 

Предпочитаме да мислим за себе си не само като собственици на вендинг машини, но и като партньори, които обслужват вашето работно място, за да ви осигурят качество по време на работа всеки ден. Това е възможно, защото ние управляваме обучението във всеки детайл на нашите консултанти, служителите за зареждане на машините, работниците по техническата поддръжка и персоналът, който обслужва клиентите. Защото ние внимателно избираме всички наши партньори – производителите на вендинг машини, производителите на кафе и марки храни. Стремим се да удовлетворим напълно клиента, без да правим компромиси.

Хората движещи дизайна на проектите могат да отговорят на широк обхват от бизнес изисквания. Техният опит, съчетан с постоянното желание за намиране на иновативни решения, ни дава възможност да създадем перфектното място, където да се насладите на почивката си.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Всеки проект може да бъде персонализиран да отговаря на Вашите изисквания.

Това включва естетически елементи, както и вътрешната структурна организация на цялостната зона.

ОДОБРЕНИЕ И ИЗГРАЖДАНЕ

Преди самото изграждане, ние внимателно проучваме обекта, за да представим на клиента по най-добрия начин бъдещия изглед на зоната. След като проектът бъде одобрен, започва неговото реализиране, което се извършва от професионални екипи по точен и бърз начин.

Контакти

+359 878 719 980
sivendingspot.pro@gmail.com
www.sivendingspot.com

Features