SIAD BULGARIA EOOD

Bulgaria 1528, Sofia, 4, Amsterdam str.
1
A 11
Сихре

СИАД БЪЛГАРИЯ ЕООД е основана през  1996 година като част от общността на Групата СИАД, със седалище в град Бергамо (Италия), която е една от най-значимите италиански компании в химическата индустрия, развиваща своята дейност в областта на производството и дистрибуцията на индустриални газове.

 СИАД предлага широка гама от газове и услуги за хранително-вкусовата  промишленост. Компанията е не само един от лидерите на този пазар, доставящ газове и газови смеси, а така също е и надежден партньор, който предлага на клиентите си ефективни, иновационни и готови решения, които могат да подобрят важни аспекти, като удължаване на срока на годност и гарантиране на качеството и безопасността на продуктите.

 Благодарение на опита и експертните познания на своя персонал, СИАД предлага в областта на хранително-вкусовата промишленост пълен диапазон газове и съвременни технологии за постигане и на най-амбициозните цели, като същевременно осигурява абсолютна безопасност на хранителните продукти чрез редица приложения, като шоково замразяване, опаковане в защитна атмосфера, инертизиране, стрипинг, контрол на температурата и поддържане на температурната верига, капково дозиране  на течен азот и т.н.

Контакти

+359 2 978 56 36
+359 2 978 97 87
siad@siad.bg
www.siad.bg

Features