SIDI 92

Bulgaria Pleven, 94, Georgi Kochev Str.
Булпек

Сиди 92 ЕООД започва дейност през 1992 год. Първоначално фирмата извършва само търговска дейност на територията на град Плевен и района. През  1994 г. , със закупуването на италиански машини за производство на макаронени изделия,  се поставя началото на производствената дейност на фирмата. След закупуването на пакетажни машини, фирмата  разширява дейността си в категория "Варива". 

През  2011 г и 2012 г. е изградена изцяло нова фабрика за къса и дълга паста, оборудвана с нови автоматизирани италиански машини, с помощтта на които се увеличи многократно производителността, подобри се качеството на продуктите, а човешкия фактор остана само с контролираща функция.

През 2015 г. инвестирахме в строеж на нова модерна фабрика за пакетиране на варива с големи складови помещения и широка офисна част, осигурявайки на нашите служители една приятна и модерна среда за работа. От 2016 година до днес инвестираме в разширяване на портфолиото ни и в категория „Зеленчукови консерви“, като и там се стремим да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.

Фирмата е сертифицирана по стандарти  FSSC 22000, IFS Global Market Food Intermediate level.

Марки и категории:

КРЪСТЕВ – В портфолиото ни под тази марка попадат категориите :

  1. Макаронени изделия „КРЪСТЕВ“, произведени от 100% грисово брашно от мека пшеница, произведени по специална италианска технология
  2. Варива „КРЪСТЕВ“ , за които имаме специално разработени характеристика за всеки един артикул. По този начин не правим компромис с продуктите и винаги предоставяме на клиентите си едно и също високо качество на варива под марка КРЪСТЕВ
  3. Зеленчукови консерви „КРЪСТЕВ“ – и тук се стараем да работим с утвърдени доставчици, гарантирайки винаги високо качество на продуктите ни в тази категория.
  4. Други – Под марка КРЪСТЕВ може да се открият и артикули като Брашно ТИП 500, Царевично брашно, Домашни юфки, Пудра захар и Олио.

 

Marella –

Макаронени изделия Marella се произвеждат от 100% грисово брашно от твърда пшеница. Фирмата производител на суровината е доставчик на редица утвърдени марки паста на италианския пазар. Рецептите, по които се произвеждат продукти Marella са специално разработени с помощта на нашия технолог Гуаринио Заньоло. Комбинацията от модерно оборудване, автентични рецепти и висококачествена суровина, водят до краен продукт с изтънчен вкус, който прави всяка хапка удоволствие. Продукти Marella са пакетирани в опаковки по 0.500 кг. Асортиментът се състои от четири вида къса паста: Пене Ригате, Спирали, Прав макарон, Раковина и два вида дълга паста: Талиатели и Спагети.

Контакти

0897 85 21 28

Features