VKUSNA YADKA AD

Bulgaria 1151 Lozen, 224, Saedinenie Str.
5
B4
Интерфуд и дринк

Основен предмет на дейност на фирмата е производство и пакетиране на печени и сурови ядки, както и сушени плодове в потребителски и едрови опаковки спрямо нуждите на бизнеса. В продуктовата гама са включени над 50 вида сурови и печени ядки, семена и сушени плодове.

На национално ниво оперира с две фабрики в село Лозен (София) и трета – в процес на изграждане. Търговската марка на фирмата е „Ядки АЯ“ - „Ядките от А до Я“

Оперира със силно въздействие и високо ниво на маркетингова подкрепа в национален мащаб, като развива своя потенциал с фокусирано позициониране на пакетчета с малък грамаж от 60 до 160грама и разфасовки от 300гр., 500гр.  и 1 кг. По този начин отговаря на нуждите на своите клиенти в сектор модерна търговия, традиционна търговия, ХоРеКа канала и SCO клиентите на българския пазар.

Компанията разполага със сертификат FSSC 22000, BIO преработвател и редица други сертификати отговарящи на високите изисквания на международните и български стандарти. По този начин успешно предоставя високо ниво на обслужване спрямо нуждите на бизнеса, потенциала на пазара и високите критерии за качество и изпълнение на своите клиенти.

Едно от големите предимства на компанията е нейната модерна производствена база. Фирмата си набавя суровини от България, САЩ, Виетнам, Аржентина, Никарагуа, Китай, Чили и др.

Вкусна Ядка АД е опитен и отговорен партньор в лицето на своите клиенти относно производството на собствени брандове пакетаж, спрямо техните потребности, като отделно е един от лидерите в едровата търговия за страната и чужбина.

Контакти

T: +359 2 490 49 09; +359 2 490 49 04
info@aya.bg
www.aya.bg

Features