AGROZONA

Bulgaria
FOYER
6
Интерфуд и дринк

Агрозона е специализиранa медия за бизнес и земеделие.

Информационният сайт - Agrozona.bg цели да представи последните новини и промени в сектор „Земеделие”, както и актуални данни за случващото се на пазара, за продукти и услуги, условия и тенденции в селското стопанство у нас и по света.

Agrozona.bg предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, информация за важни срокове и събития, както и всичко полезно за вашето хоби. Медията е с над 130 000 реални потребители месечно.

Списание Агрозона е специализирано издание за агробизнес, обхващащо секторите на селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, преработвателна индустрия и туризъм. To е най-голямото като обем на авторски публикации издание в България и е на пазара от септември 2011 г.

Разпространява се чрез абонамент, чрез специално обособени щандове в Министерство на земеделието, храните и горите и Държавен фонд „Земеделие“ и на най-големите агросъбития в България, частни конференции и семинари, хранително-вкусови и ловни изложения, срещи на национално и европейско ниво. Агрозона се предлага и като дигитално издание. Списанието може да бъде закупено и чрез смс.

Контакти

+359 2 950 24 35
+359 899 512413
agrozona@agrozona.bg
www.agrozona.bg

Features