HLEBNA PROMISHLENOST

Bulgaria 6540 Harmanli, Area Haskovo, North industrial zone
3
A8
Ритейл Шоу

Хлебна промишленост АД е учредено през 2002 г. като продължава дейността на Хлебозавод-Харманли, създаден през 1969 г.. Предприятието е специализирано в производството на широка гама хляб, хлебни, пресни и трайни  сладкарски изделия, които пазят вкуса на старите български рецепти. Разположен на повече от 15 дка площ, днес заводът включва три основни цеха: "Хлебопроизводство", "Закуски" и "Сладкарски". Водещата ни цел е да предлагаме конкурентноспособни продукти с високо качество, които в максимална степен да удовлетворяват вкуса и предпочитанията на нашите клиенти.

Богатата продуктова листа на предприятието включва различни видове основен, специален и тостерен хляб, пити, погачи и други хлебни изделия. Разнообразието от закуски, сладки и козунак по традиционни рецепти ни прави предпочитан производител за многобройните ни клиенти от страната.

"Хлебозавод Харманли" поддържа системата НАССР, за която е сертифициран през месец декември 2007 година. Предпоставки за това са наличието на висококвалифицирани кадри, съвременно технологично оборудване, изградена добра инфраструктура и визия на ръководството за производство на безопасна и качествена продукция. Важна оценка за дейността на завода е удостояването му с Почетния знак на Федерацията на потребителите.

Контакти

+359 373 82 331
+359 887 250716
+359 373 82 326
hlebnapromishlenost.ad@abv.bg
www.hlebna-promishlenost.com

Features