BROTHERS COMMERCE

Bulgaria Stara Zagora 6000, 17A Anastasia Tosheva str.
2
C8
Интерфуд и дринк

Ние сме търговско дружество-Брадърс Комерс ООД, което притежава 6 склада в България-Стара Загора-2 склада,Пловдив,Смолян,София,Бургас и няколко хранителни магазина в град Стара Загора и град Смолян.Търгуваме с повече от 25 000 клиенти. Персоналът ни е повече от 350 служители. Работим с пресни, замразени и полуготови продукти всеки ден и работим повече от 17 години на пазара.
Продаваме продукти на регионални вериги за хранителни стоки, доставяме на много предприятия,кухни, ресторанти, заведения за бързо хранене, ресторанти, кетъринги и хотели тип all inclusive и фабрики. Ние винаги работим за дългосрочно развитие с нашите клиенти и доставчици.

Купуваме и търгуваме с много видове хранителни стоки: месо, месни продукти, млечни продукти, риба, замразени храни, консерви, както и голям асортимент от основни храни като ориз, боб, леща...Разполагаме с обучен екип от готвачи, кулинарни специалисти, които съветват нашите клиенти според техните нужди
Имаме собствени марки „Mайстор ГОШ“, „ГРОШ“ и „КРЕС“.
Всяка седмица внасяме различни стоки от Европа/пресни и замразени/. Организираме транспорт до България за нашите стоки.

Ние сме представители на едни от най-големите български марки в месния и млечния сектор за голяма част от българските градове.
С нашите партньори работим дългосрочно и заедно разработваме нови продукти и марки.
През следващите месеци предстои увеличение на складовата площ на компанията от около 15 дка, което е сериозна инвестиция в бъдеще.

Имаме сухи и хладилни складови площи, включително Кулинарна Академия Училище за специалисти по месо и месни изделия, Индустриален кетъринг, Шоу рум зала с магазин.

Контакти

+359 70020171
www.bk2004.com

Features