KALLAS BULGARIA

Bulgaria
3
C2a
Ритейл Шоу

55 години  присъствие на гръцкия и международния хранителен пазар! 

Компанията KALLAS INCORPORATION S.A. се занимава с внос и дистрибуция на суровини и  храни в три основни сектора:

  • Хранителна  промишленост, където предлагаме  суровини за производството на мляко и млечни продукти:

      Сладкарството и  производството на захарни изделия, бисквити,   сладолед, шоколад, тестени изделия, месо и др.;

  -   Вериги  супермаркети - стоки на известните марки и продукти с търговската марка на супермаркета;

   - Снабдяване с най-добрите материали, предназначени за сферата на хранителните услуги/отрасъла ХОРЕКА (хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг).  

Водени от силното си ноу-хау и от желанието да отговорим на нуждите на нашите партньори, основахме 5 собствени клона на териоторията на Гърция,както и модерни центрове за дистрибуция с площ от над 40 000 кв.м, под формата на складовите помещения с контролирана температура;

Фирмата притежава  филиали в Кипър и на Балканите, със собствени съоръжения и складови помещения с над 10 000 кв.м. площ, като осъществява  износ в цял свят.

Дългогодишният ни опит, в комбинация с експертните ни познания в областта на суровините и храните, ни превръщат в надежден консултант при проучването и разработването на иновативни продукти.

Екипът ни от квалифицирани специалисти и технолози работи съвместно с техническите отдели на доставчиците ни, за да предложи оптимални решения, допринасящи за  ефективното разработването на идеите ,на нашите партньори. 

Когато централно място сред ценностите ни заемат нашите партньори, отговорно и с уважение заставаме зад техните модерни нужди, като предлагаме продукти и услуги с добавена стойност, изпълнявайки ролята на силна, благонадеждна и социално отговорна компания, която непрекъснато се развива на международно ниво.

Ние ценим Вас!

www.kallasinc.com

 

Контакти

www.kallasinc.com

Features