Ароматно италианско кафе превзема залите на Интер Експо Център

През тази година по време на водещите международни хранителни изложения ИНТЕРФУД & ДРИНК от 4 до 7 ноември 2020г. компанията АХГ ЕООД ще акцентира върху няколко от невероятните вкусове на водещите търговски марки италианско кафе - Bristot Caffe и Goppion Caffe. Компанията е официален вносител и логистик за България.

Международните Хранителни изложения 2020 – от 4 до 7 ноември в Интер Експо Център

При спазване на изискванията на здравните власти, участниците в Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното ще представят тенденциите в сектора

Автоматизираните решения на BETA FEST

Автоматизацията е основен елемент в съвременната хранително-вкусова индустрия. В стремежа си да дадат своя хпринос за развитието на бранша, през тази година специалистите от BETA FEST ще се фокусират върху разнообразни решения за автоматизация по време на представянето си.

Baristo представя:

Специална лимитирана серия от най-висок клас кафе Specialty Coffee Selection, съставена от  изключително висококачествени Арабика сортове, които се подбират и закупуват на специализирани кафе търгове от цял свят. Изпълненият с аромати продукт ще ни бъде представен на ИНТЕРФУД & ДРИНК от Baristo.

Магията на френските вкусове

Франция е не просто държава. Франция е вдъхновение и страст. А когато стане дума за храна, държавата с една от най-развитите кулинарни традиции, разбира се е носител на съчетания от неповторими продукти и вкусове.

Интер Експо Център с обръщение към изложители, посетители и партньори

Уважаеми изложители и посетители,

С променената и усложнена в глобален план ситуация, изложители, посетители, организатори, лектори и професионалистите във всеки бранш осъзнават, че е важно да запазим изложенията като сигурните места за професионални срещи и правене на бизнес и като най-бързата пътека за ускоряване на икономическо възстановяване след кризата и последващо развитие.

Министър Десислава Танева връчи годишните награди „Достъп до добра храна“ 2019

На 6 ноември, в рамките на шестте международни изложения посветени на хранително-вкусовия и ритейл сектора, бяха връчени годишните награди „Достъп до добра храна“.

Тайната на бижутата от шоколад се разкри в Интер Експо Център

През вчерашния ден гостите на Интер Експо Център получиха шанса да бъдат сред първите в България, които да научат тънкостите при направата на бижута от шоколад.

Хранително-вкусовият и ритейл секторите се събират в Интер Експо Център

От 6 до 9 ноември в международния изложбен център се провеждат изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и #RETAIL SHOW

Достъпен софтуер за избор и офериране на разлобяеми топлообменници Secespol.

Всички в сферата, знаят колко е трудно да се оразмери коректно разглобяем топлообменен апарат. Причината за това е възможността, той да бъде съставен от различни материали на рамката, пластините, уплътненията и присъединяванията. Със своите решения в изложение СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО се включва Secespol.