Подготовката за СИХРЕ 2017 започна

Атрактивни щандове, многобройни състезания, неповторимо съчетаване на вкусове, аромати и кулинарна визия, почти безброй нови идеи за кухнята, срещи с водещи имена от света на кулинарията.

Такава ще бъде Вселената на изложението за хотелско,ресторантьорско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ 2017, организирано от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа), което ще се проведе от 8 до 11 ноември. Подготовката за изложението вече започна. Отчитайки повишен интерес, малко след старта на кампанията залите за СИХРЕ са запълнени почти 100%.На последното си издание през 2016 г. Сихре и паралелно провеждащите се изложения за хранително-вкусовата промишленост събраха над 21 000 посетители.

Второ издание на кулинарния форум GastronomiX

През тази година отново ще се проведе кулинарният форум GastronomiX, който след първото си издание през 2016 г. се превърна в предпочитаното място за готвачите и ресторантьорите, давайки им възможност лично да видят утвърдени български и световни авторитети в професионалната кухня. Посетителите имаха възможността да видят как водещи шеф-готвачи от България, Швеция, Холандия, Япония, Италия и САЩ създават кулинарни шедьоври.

СИХРЕ отново ще бъде мястото, на което ще се проведат и национални квалификации за Bocuse d’Or. Създадено от прочутия шеф-готвач Пол Бокюз преди 30 години, най-престижното състезание за професионални готвачи в света представя и популяризира таланта на най-добрите в света на готвенето.

Изложението СИХРЕ отново ще се проведе паралелно с международните изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк.