Рециклираните материали имат своето място в ежедневието ни

ЕСО салфетките на PULITO са меки и плътни и изработени от 100% биоразградими рециклирани влакна

Рециклирането е тема, която все по-често попада под светлината на прожекторите. Събирането и използването на продукти, които могат да се употребяват отново, вече е тенденция, която ще бъде онагледена на СИХРЕ 2017 г. от компания Pulito BG, която ще предложи ЕСО салфетки.

Продуктът е изцяло изработен от рециклирани материали. "Всички имаме отговорността да се грижим за околната среда и да я запазим за бъдещите поколения", коментират от компнанията, чийто еко профил е силно застъпен.

100% биоразградими влакна

ЕСО салфетките на PULITO са изработени от 100% биоразградими рециклирани влакна. Това ги превръща в логичен избор за всеки, който е загрижен за околната среда и бъдещето на Земята. За разлика от другите подобни рециклирани продукти, които могат да бъдат груби и тънки, светлокафявите ЕСО салфетки на PULITO са меки и плътни за премиум вид и усещане.

Екопродуктът се предлага на достъпна цена и може да бъде открит в разнообразни размери: 24х24 см., 30х30 см., 33х33 см., 40х40 см. Това превръща екокърпите в идеален избор за заведения, хотели, ресторанти и кафенета. Освен положителния ефект върху природата, употребата им придава стил и индивидуалност.
ECO салфетката може да бъде отпечатвана с различни цветове. Това я прави подходяща за използване по различни поводи.

Всички продукти на фирма PulitoBG ще откриете по време на СИХРЕ 2017 г., в зала 6, щанд D4.