Хотелската стая може да бъде по-комфортна и хармонична – с продуктите на „Литиум“

За създаването на отпускаща и релаксираща обстановка в хотелската стая, компания „Литиум“ предлага многобройни продукти, завладяващи с аромат и усещане за комфорт

Усещането за комфорт и хармония е от особена важност за всеки гост на хотела. За да бъде превърнат престоя му в едно приятно изживяване, е важно хотелиерът да е подходил с усет, разбиране и творчество при оборудването на хотелските стаи. Трябва да бъдат избрани най-добрите продукти, а съчетанието им е нужно да бъде възможно най-ефективно и балансирано.

За създаването на отпускаща и релаксираща обстановка, компания „Литиум“, която е сред изложителите на СИХРЕ 2017, ще предложи многобройни продукти, завладяващи с аромата и усещане за комфорт.

На фирмения щанд посетителите ще открият еко сапун BOTANIKA, който е под формата на камък за SPA. Съчетавайки в състава си бадемово масло и ексфолиращи частици, той притежава неутрално PH и не съдържа парабени.

Компанията ще предложи и диспенсер SENSE, в който са съчетани шампоан & Душ гел, с приятни аромати на жасмин и портокал. След употреба кожата остава чиста и свежа, а косата – мека като коприна. Диспенсерът се поставя лесно, а благодарение на полипропиленовата си опаковка се изстисква лесно. Шампоанът и душ гелът в него са създадени в съответствие с европейските стандарти и не съдържат консерванти. Фирмата ще предложи и чехли за SPA в два размера – мъжки и дамски, снабдени с противохлъзгаща подметка и удобна сглобка.

Всички продукти на компания „Литиум“ ще откриете на изложение СИХРЕ от 8 до 11 ноември, в зала 6, щанд С1.