Самопочистващата се тоалетна дъска – на щанда на CWS-boco International

При самопочистващата се тоалетна дъска CLEAN SEAT е намерен балансът между ефективност, хигиена и защита

Освен че е епохата на високите технологии, XXI в. се характеризира със стремежа за опазване на околната среда. Съхраняването на ресурсите и опазването на природата заляга и във философията на компанията CWS-boco International, участваща в изложението СИХРЕ, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.

Сред многобройните продукти на фирмата ще бъде самопочистващата се тоалетна дъска CLEAN SEAT. „Основният проблем в обществените санитарни помещения е липсата на комфорт при ползването поради съмнения за хигиеничност и защита от бактерии“, посочват от компанията.

При CLEAN SEAT е намерен балансът между ефективност, хигиена и защита. След всяко използване седалката за завърта на 360 градуса под напоена с работещ разтвор четка. Благодарение на това следващият клиент ползва почистена тоалетна седалка. Разбира се, преди всяка употреба всеки може да задейства сензора на механизма и седалката да се почисти в рамките на 15-20 секунди пред очите му. С един резервоар тоалетната седалка може да бъде почистена 1200 пъти, а 8-те батерии издържат до 5000 цикъла.

Своите продукти компанията ще представи в зала 5, щанд D9.