Съвременните show cooking системи съчетават модерна визия и технологии

DROOP IN – системи, изграждащи бюфет/блок маса с топли и студени сектори и уреди за show cooking с професионална, висока мощност за готвене директно пред гостите

Безспорно е, че за да готвим пред публика, е нужно да сме както добри кулинари, така и шоумени по душа. Но от основно значение за създаването на кулинарни творения е техниката, с която разполагаме, готвейки пред публика. За създаването на най-вкусните ястия в красива и функционална обстановка, на СИХРЕ 2017 от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, фирма СИДИКА ще предложи своите решения – в зала 5, B4.

Специално за тазгодишното издание на изложението компанията ще експонира DROOP IN – системи, изграждащи бюфет/блок маса с топли и студени сектори и уреди за show cooking с професионална, висока мощност за готвене директно пред гостите. СИДИКА ще покаже като самостоятелен елемент и произведения в Италия квадратен студен плот в черно за 6 броя GN 1/1, чиято работна температура е от 0°C до + 4°C.

Компанията ще презентира „QUARZO” работни плотове от кварцов агломерат с висока здравина и хигиена на работната повърхност. Благодарение на характерната за кварца висока топлопроводимост от него се изработват както студени, така и топли работни повърхности. Стандартно се предлага в черно и бяло, но по желание на клиента могат да се използват и други цветове.

Синтетичен камък Glo-Ray®

Вторият материал, обект на фирмената презентация, ще бъде синтетичният камък Glo-Ray®. Той позволява изработване на комбинирани съоръжения с работна температура на повърхността от 0-4 С  или до 93°C. Освен това компанията ще покаже и керамични котлони и индукционен уок за демонстративно готвене пред клиента, модул сладолед с 4 вани и мивка за бюфет маса, самостоятелно обслужване за all inclusive изхранване, вграден в ламинирано ПДЧ, топли плотове за бюфет от алуминий, витло керамика и темперирано закалено стъкло, топлинни блокове PRATICA и EMOTION и други.