Menu Moda се грижи за природата с продуктите на DAG Style

Компания „Menu Moda“ ще представи менюта от рециклирани и екологични материали, създадени от италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за HORECA сектора - DAG Style

По време на СИХРЕ компания Menu Moda ще представи менюта от рециклирани и екологични материали. Те са създадени от италианския производител на висококачествени менюта и аксесоари за HORECA сектора - DAG Style. Компанията следва концепцията си за опазване на околната среда и при създаването на своята колекция ECO.

Всички продуктови линии на DAG Style се произвеждат от устойчиви на околната среда материали - корк, регенерирана кожа (произведена от парчета от истинска кожа), целулозен материал и др. Обърнато е голямо внимание на произхода им и дали могат да се рециклират, след като бъдат използвани.

Италианският производител внася стил чрез смелите си цветове, очарователни текстури и с прецизността си към всеки един детайл от дизайна. Чрез серия ECO масата на ресторанта се превръща във визитна картичка, носейки „зелено“ послание на гостите за устойчивост, отговорност и ангажираност.

Всички предложения на Menu Moda ще откриете на изложение СИХРЕ, зала 6, щанд D10.