Виртуози в сервирането – практически уъркшоп

Лидерът в ресторантското оборудване ReSol организира практически уъркшоп по време на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване – СИХРЕ. То ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.

През всички дни на форума, на своя щанд А4 в зала 6, компанията ще покаже тенденцията в ресторантьорството – „цвят“. ReSol ще акцентира на цветни прибори, цветни чинии, цветни чаши. Ще бъдат представени четири нови серии – черна, сиво-мраморна и още два напълно изненадващи и атрактивни цвята. Тазгодишното участие на ReSol ще бъде съпътствано от дегустационни програми на италианско еспресо МоКамбо и на уникалното капучино с женшен, представени на българския пазар от Different Trade.

Основен акцент в представянето на компанията ще бъде практическият уъркшоп „Виртуози в сервирането“. Доказани професионалисти ще демонстрират три основни направления в изкуството на сервирането:

- Подреждане на красиви маси за кетъринг

- Подреждане на вълнуващи блок-маси

- Иновативни подходи в индивидуалното сервиране

Практическият уъркшоп „Виртуози в сервирането“ е насочен към собственици на заведения, сервитьори и всички, които биха искали да научат нещо ново, вълнуващо и интересно за магията на изкусното сервиране. Събитието ще се проведе в последния ден на изложението - 11 ноември, на щанда на ReSol. Участниците ще могат да се запознаят с водещи специалисти, за които красивата маса е задължителна част от имиджа на ресторанта и основен белег на класата на заведението. Заедно с вкусната храна, качественото обслужване, класата на сервиране и подреждане на масата са ясен знак за нивото на заведението.

Многобройни аксесоари на фирмения щанд

Традиционно ReSol ще покаже и много аксесоари - кошнички, дървени дъски, малки медни съдчета, цветни съдчета и каменни плата. Компанията предлага в България голямо разнообразие от размери на каменни плата.

ReSol - Restaurant Solution e специализирана във внос и търговия на едро с всичко необходимо за оборудването на едно заведение - чаши, прибори за хранене, различни аксесоари за сервиране и украса, чинии, кухненско оборудване и обзавеждане, кетъринг оборудване. Компанията е вносител на порцелан от GBenedikt, Bonna, Dibbern, Langenthal и Utopia; аксесоари за сервиране, за блок-маси и кухненски принадлежности от APS, Utopia, Dalebrook; прибори за хранене с марката Sola Switzerland и изделия от стъкло на световните брандове La Rochere и Italesse.