Хотелското оборудване JVD – вдъхновено от елегантността на френския стил

То е елегантно. Привличащо вниманието. Съчетава в себе си модерни технологии и подходи с изтънчеността на френския стил. Да, описахме Ви накратко хотелското оборудване и продуктите за хигиена „JVD – The French Touch“, които ще бъдат представени на изложение СИХРЕ от компания EAST LIGHT GENERAL SUPPLY.

Френската компания JVD проектира, разработва и произвежда оборудване за хотели с особено внимание към дизайна. По този начин тя гарантира, че едновременно ще бъдат вплетени елегантността, техниката, ергономичността и практичността, с които всъщност се характеризират френските продукти.

Сред клиентите на JVD са хотели, обществени сгради, летища, стадиони и спортни центрове и ресторанти в повече от 80 страни: Monte Carlo Bay Hotel & resort; Lotte Hotel в Москва и Санкт Петербург; хотел Cascais Miragem в Португалия; емблематичния за Ница хотел Le Negresco; хотели в Сингапур SO Sofitel Hotel & Marina Bay Hotel; стадиона в Бордо, Франция; Търговските центрове El Corte Ingles в Испания; Летището в Палма де Майорка; Mc Donalds Restaurants и др.

Компанията предлага широка гама от стенни сешоари, електрически кани за вода, подноси, увеличителни огледала, мини барове, диспенсъри за сапун и хартия, които отговарят на изискванията за удобство на съвременната хотелска индустрия.

Зала 5, щанд D2а – това е мястото, на което EAST LIGHT GENERAL SUPPLY ще разкрие потенциала на фрeнската JVD.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>