Визитната картичка на всеки ресторант- меню от истински корк

Всички луксозни менюта в колекция SUGHERO са изработени от истински корк – екологичен материал, известен със своята устойчивост.

Коркът е огнеупорен и с възможност за почистване и рециклиране. Това е луксозната колекция от менюта на италианската фирма Menu Moda, част от ITN&Co e официален представител на България на DAG Style.

Освен че тази луксозна колекция е перфектното решение за винен лист, може да се използва за всякакъв вид комуникация и да се съчетава лесно с всеки стил на обзавеждане. Колекция SUGHERO е оригинален и иновативен продукт, който ще придаде екологичен нюанс на Вашето заведение. Всички колекции на Menu Moda може да откриете тук: http://menumoda.bg/collections/.

Следвайки модните тенденции и чрез прецизен избор на висококачествени материали, брандът внася стил на всяка маса със своите изящни дизайнерски продукти. Всички продуктови линии се произвеждат от устойчиви на околната среда материали – корк, регенерирана кожа (произведена от парчета от истинска кожа), целулозен материал и др.

Италианският бранд носи стил чрез смелите си цветове, очарователни текстури и с прецизността си към всеки един детайл от дизайна. С Menu Moda – DAG Style всяка маса се превръща във визитна картичка на ресторанта, носейки послание за устойчивост, отговорност и ангажираност.

Повече за атрактивните колекции на Menu Moda може да научите в рамките на изложение СИХРЕ от 7  до 10 ноември в зала 6, щанд А3.