Там, където качествените материали се срещат с дизайна, вдъхновен от природата - Intensity от Arcoroc

Когато материалите са качествени, а дизайнът вдъхновен от природата, крайният резултат е повече от ясен – изящен продукт, съчетаващ баланс, устойчивост и красив външен вид. Доказателство за тези думи е Intensity от Arcoroc - серията от продукти на Arcoroc, които компанията ще представи на СИХРЕ 2018.

Изделията са елегантни и с изчистен дизайн, подчертаващ тяхната функционалност и майсторска изработка. Те са изработени чрез иновативната технология Zenix®.

Използваният материал е до три пъти по-устойчив на удар и начупване на ръбовете от порцелана. Притежава идеално гладка и непорьозна подсилена повърхност, която трудно може да бъде наранена. „Zenix® изделията запазват своя красив външен вид, дори след 2000 измивания в миялна машина“, коментират от компанията.

Продуктите са подходящи както за използване при блок маса, така и за ресторант. И със сигурност, вкусвайки храна, сервирана в съдове от серията Intensity, погледът ни се съблазнява, а храната става още по-вкусна. Arcoroc ще представи своята серия съдове в зала 5, Щанд C6.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>