Порцеланът, който е носител на индивидуалност

Порцелановите съдове са изпълнени с дух. Те са носител на индивидуалност и характер, които могат да ни пренесат чрез грижливо поднесената ни в тях храна. Да, познахте; ще си поговорим за серията порцеланови съдове Seasons на Porland. Всъщност серията не може да бъде ограничена само до „съдове“; защото всеки един порцеланов продукт от нея е истински предмет на изкуството.

Създаваните с изключителен вкус и внимание съдове ще бъдат представени на СИХРЕ 2018 от фирма Вертекс в зала 5, щанд С6. Създадателят на серията цветни чинии дава живот на порцелана с щателната грижа на художник. Благодарение на това всяко събитие, на което ги използваме, се превръща в истински празник.

Естетика, преплетена със здравина

PORLAND представя своите творби от серия Seasons, които са съвършено единство на естетиката и качеството. Те са създадени както за домашна, така и за професионална употреба.

Едновременно с високите естетически качества, съдовете от серията притежават здравина, постигната от използвания, подсилен с алуминий материал. Ръбовете са удебелени и благодарение на това са удароустойчиви. А усещането за лукс.... то е постигнато благодарение на покритието от реактивна глазура.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>