Технологичните предложения на Вера 94

Технологични и високоефективни. По този начин са определяни продуктите за баровото и кухненско оборудване, което Вера 94 предлага на хорека сектора.

Изложение СИХРЕ 2018 ще бъде мястото, на което компанията ще представи миялните машини GRANULDISK. За процеса на измиване се използват пластмасови гранули, вода и малко количество препарат. При механичното действие на гранулите се постигат 30 000 удара в секунда. В комбинация с високата работна температура съдовете се измиват без предварително накисване, консумира се по-малко вода, енергия и химикали.

Вера 94 се грижи и за постигане на оптимални условия на съхранение. Затова сред предложенията ѝ през тази година ще бъде шоковият охладител /замразител MultiFresh на фирма IRINOX. „Уредът съчетава интелигентност и мултифункционалност“, коментират от компанията. Машината е лесна за управление, благодарение на 7-сензорен дисплей. Менюто е интуитивно, а функциите сред които са тези за шокова охлаждане, шоково размразяване, размразяване и регенерация чрез загряване, се задават с едва няколко докосвания  Чрез интуитивното меню управлявате

MultiFresh дава възможност за:

* Шоково охлаждане;

* Шоково замразяване;

* Размразяване;

* Регенерация чрез загряване;

* Пастьоризация; * Втасване на тесто; * Нискотемпературно готвене; * Съхранение при зададена температура; * „Шоколад“ 8 причини да изберете IRINOX * Намалява разходите за труд; * Улеснява предварителната подготовка; * Повишава качеството на продукцията; * Намалява хигиенните рискове; * Удължава срока на годност; * Ускорява приготвянето на храната; * Намалява себестойността на крайния продукт; * Намалява брака в продукцията.

Всички предложения на Вера 94 ще откриете в зала 5, щанд А 4.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>