Verve чайове от джинджифил

Verve комбинира високи дози едросмлян джинджифил с доказано качество и специално селектирани традиционни български билки

Verve са първите произведени в България 100% натурални чайове от джинджифил с международно признати сертификати за качество и произход. Verve комбинира високи дози едросмлян джинджифил с доказано качество и специално селектирани традиционни български билки. Подбрани са също и екзотични подправки с безспорни полезни свойства за организма.

В джинджифиловите чайове Verve традиционните местни билки се съчетават с вносни суровини с доказан произход от големи международни вносители от Германия и Холандия. Джинджифилът, който се използва като основна съставка на чайовете, е с гарантирано качество и се доставя от немската фирма Worlee (worlee.de), която съществува от 1851 г. – компания с над 250 години опит и традиции в отглеждането и добива на натурални продукти. Worlee закупува подбрани джинджифилови плантации в Индия и Казахстан. Базираната в Хамбург компания разполага с високотехнологични лаборатории за качествен контрол, като осигурява пълна проследяемост на произхода и качеството на джинджифила. За всяка партида от вносната суровина Worlee издава сертификат за качество, изцяло отговарящ на изискванията на множество европейски и международни стандарти.

Благодарение на високото съдържание на джинджифил с чайовете Verve получавате ежедневна мощна подкрепа на имунната система, подпомага се естественото прочистване на организма от натрупаните токсини и се зареждате с повече енергия. Най-лесният начин трайно да засилите имунитета си и да се заредите с повече енергия е като пиете ежедневно по 2-3 чаши натурален чай от джинджифил Verve.

Намерете Verve в зала 3, щанд D9 по време на ИНТЕРФУД&ДРИНК.