Саранда Дистрибюшън с белгийски пекар на щанда си

Майстор пекар от Белгия ще разкаже за тънкостите на занаята в западноевропейската държава. Фирма Саранда Дистрибюшън  е представител на Vandemoortele - белгийска семейна фирма, основана през 1899. Днес фирмата има представителства в 84 страни по света, 34 завода в Европа, за нея работят 4700 опитни специалисти, които реализират оборот от 1,28 милиарда евро.

Vandemoortele присъства на българския пазар повече от 25 години. Средностатистическият потребител най-вероятно не познава продуктите й, въпреки че ги консумира всеки ден. Причината за това е, че асортиментът им включва печива, които не са брандирани, но се продават в магазини и заведения за хранене.

По време на изложението InterFood & Drink Саранда Дистрибюшън  ще представи много нови продукти, с които да отговорим на растящото търсене на професионалните потребители за удобни и висококачествени продукти за печене. Продуктите в тази група са:

  • Широка гама от кроасани и специални печива с различен пълнеж, поръска и грамаж
  • Малки хлебчета и големи хлябове от различни брашна, с и без поръска
  • Готови замразени торти, донъти, мъфини и др. сладкиши, с които да направите вашия асортимент уникален

Заповядайте на щанда на Саранда Дистрибюшън, за да видите как бързо и лесно можете да декорирате продуктите им и да ги превърнете в неустоими изкушения. По време на изложението ще можете да се запознаете с майстор пекар от Белгия, който ще приготвя, пече и декорира продукти специално за Вас.