Дилком България с роботизираната автоматична система за етикетиране, верификация и сортиране на продукти

За пета поредна година Дилком България ще вземе участие в международното изложение МЕСОМАНИЯ, което ще се проведе в Интер Експо Център - София от 8 до 11 ноември.

На щанда ни ще видите роботизираната автоматична система за етикетиране, верификация и сортиране на продукти, представена с помощта на робота Начи и любезното съдействие на фирма Каси Аутомейшън. Освен това ще имате възможността детайлно да разгледате индустриалните баркод принтери на SATO, Godex, Citizen и TSC, които се отличават с иновативни технологии и полезни решения, приложими в различни сфери на индустрията - автомобилостроене, фармация, химия, електроника, електротехника, логистика и др.

В допълнение ще имате възможността да тествате новите предложения на скенери и терминали на DATALOGIC. Ще представим и богатата гама пълноцветни етикети на ролка, изработени на новото висококачествено оборудване на Дилком България ООД.

Обновената производствена база на фирмата разполага с разнообразие от машини, вкл. за щанцоване, студен, топъл печат и преге, дигитален, сито, висок и флексопечат, както и други довършителни операции.

За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем в зала 1 на щанд 1D8!