ЦДС Груп представя предложенията на Caffitaly System, Ecaffe и TeaTox

ЦДС Груп е официален представител на различни марки, сред които Caffitaly System, Ecaffe и TeaTox. Техни продукти тя ще представи по време на тазгодишното издание на изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК 2017, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.

Caffytaly system съчетава италианско еспресо в капсула. Тя предлага бърз, лесен и качествен начин за създаване на италианско еспресо у дома. Капсулите за Caffitaly System се отличават с двойния си филтър, който допринася за изключителния каймак на кафето и многократно удължава живота на машината, отличаваща се с дизайн и стил.

Ecaffe е марка собственост на Caffitaly System. Основен фокус на специалистите баристи на марката е постигане на перфектния бленд за всеки вкус, запазвайки традициите на италианското еспресо. Вкусовата гама на Ecaffe впечатлява с изключително богатство от девет базови бленда, три специални селекции моноарабики, специална селекция робуста, две безкофеинови кафета, какао, зелено кафе, мокачино и три вида чай. Към тази богата палитра от вкусове са добавени и GOLD селекциата на кафитали, включваща четири специални бленда, жен-шен и ечемичена напитка.

Teatox

Teatox са био детокс чайове от Германия. Те са разработени с експерти в областта на храненето и фитнеса и са 100% натурални и са наградени с немски и европейски органичен печат. Компанията предлага богат избор от вкусове. Сред предложенията е Teatox Energy Matcha, който благодарение на съставките си тонизира и се грижи за здравето.

Продуктите, които ЦДС Груп предлага, ще откриете в зала 4, щанд С6.