Булинженеринг Къмпани с високо технологични системи за измиване и дезинфекция на ръце

Булинженеринг Къмпани ще предложи на своите клиенти професионални и модерни решения за почистване и дезинфекция насочени към сферата на хранително-вкусова индустрия, хотели и ресторанти, кетъринги и бекти за обществено хранене.

За първи път в България ще представят високо технологични системи за измиване и дезинфекция на ръце Purell® и Gojo® на международната компания Gojo Industries Inc. - световния лидер в сферата на хигиената на ръце и грижата за кожата.

Gojo Industries Inc.е компанията изобретила първия диспенсър за течен сапун през 1952г. На нашия щанд клиентите ще могат да се запознаят с последно поколение безконтактни диспенсъри с изключителен дизай и доживотна гаранция. Тези системи дават възможност за ново ниво на хигиената и грижата за човешкото здраве, подсигуряват изключителен комфорт при използване, екология и икономичност на използване.

Като представител на един от водещите производители на почистващо оборудване Nilfisk Advance на нашия щанд ще можете да получите информация за последно поколение подопочистващи машини със система за спестяване на количеството вода и препарат-ECO SOLUTION. Компактни модели подопочистващи автомати за гъвкаво почистване в малки търговски обекти, магазини, училища, заведения за бързо хранене и хотели.

Ще можете да се запознаете с гамата ни от промишлени и специални прахосмукачки,които са подходящи за ХВП и отговарят на стандартите GMP и HACCP.

Ще можете да избирате от широка гама от детергенти и биоциди TANA  WERNER & MERTZ – Германия за професионално и индустриално почистване и дезинфекция. Последно поколение биоцидни продукти - подходящи за почистване и дезинфекция в хранително-вкусово производство, кухни, кетъринги, хотели и др.

Haug Bursten- професионални четки, метли и принадлежности, произведени в Германия, отговарят на стандарта HACCP. Новата серия  Metal  Detect - принадлежности за почистване, откриваеми с  детектор за метал, съгласно съгласно GMP и HACCP.

Булинженеринг Къмпани са в зала 1, щанд С8