БИС представя модерно кухненско оборудване

На изложение Месомания 2017, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, компания „БИС“ ООД ще представи своите предложения за професионалното кухненско оборудване. Сред тях ще бъде CASTA, която развива алтернативен и креативен начин за производството на сладолед.

Продуктът се произвежда благодарение на специална охлаждаща плоча, а приготовлението на сладолед, започвайки от фазата „течна смес“, се превръща в истинско творческо предизвикателство. CASTA преоткрива иновативната концепция за сладоледа, чиито корени тръгват първо от Тайланд, умело обединявайки качество и талант в един-единствен уред - TEPP-ICE.

Със своята насоченост към различни типове клиенти, тази плоча може лесно да се използва както в хотели и ресторанти от най-висок клас, така и в малки и големи магазинчета за сладолед и гурме-кафенета.

CASTA дава възможност за приготвяне на сладоледени рулца, студени десерти, артистични кулинарни творения и вкусни солени рулца. Ето как в четири стъпки могат да бъдат направени сладоледените рулца:

Стъпка 1 Изсипете сместа в центъра на плочата.

Стъпка 2 Бъркайте сместа докато стане мека и гъста.

Стъпка 3 Разтелете сместа, направете Вашето „рулце“, навивайки отдолу нагоре.

Стъпка 4 Поставете „рулцата“ във вертикална позиция докато сервирате.

Всички предложения на фирма БИС ще откриете в зала 2, щандове А13 и А 16.