Принтерите на EPSON

ColorWorks C7500 Series

Предназначен за клиенти, за които дълготрайния печат е от ключово значение и които основно искат да печатат върху матови носители, C7500 е най-добрият при печатане на цветни етикети в малки серии. Производителите вече могат надеждно и икономично да посрещнат своите вътрешни нужди от етикетиране с изключителна скорост и качество. C7500 също може да помогне за намаляване на разходите, свързани с предварителния печат, като произвежда малотиражни, персонализирани етикети при поискване.

ColorWorks C3500 (012CD) (вкл. CD с NiceLabel)

Независимо дали печатате етикети, билети или маркировки, ColorWorks C3500 (TM-C3500) е създаден, за да помогне на вашата фирма да отпечатва широка гама от цветни етикети в самия офис. Притежавайки скорост за отпечатване с високо качество достигаща 103 мм / сек и индивидуални касети с пигментно мастило, вашата фирма  може да спестява разходи за външно възлагане на производство на етикети, като принтира етикети при нужда.

Серията Epson TM-P80

Вие сте фирма от хотелиерския бизнес, и искате да намалите опашките и да увеличите положителните отзиви от клиенти? Ако е така, тогава това устройство е идеалният избор. Ако имате нужда да отпечатвате  касови бонове с ширина 80 мм, този ефективен термо POS принтер е идеален за вас и разполага с удобна щипка за колан при мобилна употреба. TM-P80 може да печата и баркодове и 2D символи, което превръща това надеждно устройство в продукт, необходим за хотелиерството. TM-P80 има функция за автоматично намаляване на хартията, която автоматично намалява полето на фиша и дължината му до 23%, без да променя данните или скоростта на печат.

TM-P20 мобилен принтер за касови бонове

Надежден печат когато сте в движение от най-новия производител на принтери за POS1 в Европа. TM-P20 е най-малкият и най-лек мобилен принтер за касови бонове, идеален за персонала продаващ на дребно , служителите в хотелиерския сектор, издаване на билети, на борда на превозно средствор и за всеки, който се нуждае от отпечатване на разписки в движение.

EPSON намирате в залите на Месомания – зала 1, щанд А20