Лесафр България ще участва в БУЛПЕК 2017

Тази година и водещият производител на маи, закваски и премикси за хлебопроизводството Лесафр България ще участва в изложението БУЛПЕК – заповядайте в Зала 3, щанд B4. Подготвени са специални изненади за посетителите, сред които и две специални събития:

08 ноември, сряда, 15.00ч - Дегустация с Иван Звездев – Веднага след откриването на изложението ще може да опитате различни видове хляб, направени с най-новите продукти на Лесафр от гамата Inventis. Сред тях са миксовете Чиа с лен, Саксонски и Спелта микс. Ще ги представи популярният шеф готвач Иван Звездев, който ще обяви и началото на томболата с атрактивни награди. 

10 ноември, 16.00ч – На кафе и френски кроасани с Теди Кацарова и Лесафр. Известната певица и посланик на марките на Лесафр ще си говори с технолога на Лесафр за продуктите за хлебопроизводство, а всички посетители ще могат да се включат в разговора или просто да се почерпят с кроасани и кафе Baristo. Теди Кацарова ще изтегли и наградените от томболата, които ще получат брандирани продукти на Лесафр.  

Във всички останали дни на изложението може да дойдете на щанда и да разберете повече за продуктите и дейността на Лесафр в България.