Двигателите MGE на Grundfos отговарят на стандарта IE5

Искате ли да изпитате ползите от изключителната енергийна ефективност и производителност на помпата? Всичко това е вече възможно  с новия Grundfos IE5 двигател.

MGE с IE5 двигател предлага 10% икономия на енергия и намаляване на срока за изплащане на помпата с 25% в сравнение с IE3 двигателите. Тези иновативни двигатели далеч надхвърля изискванията за енергийна ефективност IE3 и отговаря на най-строгите критерии за IE5. Всички MGE двигатели на Grundfos - от 0.25 kW дo 11 kW - притежават IE5 класификация.

IE5 двигателите включват вграден честотен преобразувател в комбинация с натрупания дългогодишен опита в сферата на помпите и специализирания софтуер за контрол Grundfos. Тази комбинация от помпа и адаптивни софтуери оптимизира ефективността на системата за всяка точка на натоварването, доставяйки ненадминато намаляване на потреблението на енергия.

С такъв двигател е снабдена хидрофорна система GRUNDFOS SCALA2, която е цялостна хидрофорна система гарантираща безупречноналягане на водата до всички кранове. SCALA2 се състои от помпа, двигател, резервоар, сензор и възвратен клапан обединени в едно компактно устройство, което се инсталира бързо и лесно. Със своя интелигентен контрол SCALA2 регулира работата си в зависимост от нуждите на системата, а благодарение наводното охлаждане на двигателя, тя предлага едно от най-ниските нива на шумав своя клас. Резултатът е максимален комфорт, при минимални усилия.

Предимства

  • Ниски нива на шум: С ниво на шума от 47 dB (A) ,SCALA2 е една от най-тихите хидрофорни системи в своя клас.
  • Лесен избор: Един модел за всички битови приложения.
  • Лесна инсталация: Компактна помпа за бърза и леснаинсталация.
  • Лесна за работа: Удобен контролен панел за леснанастройка.

 

 ИЛВА предлага различен вид помпи в зала 2, щанд D3